شش ثانیه ورزش می‌تواند سلامت سالمندان را دگرگون کند

پژوهشگران اسکاتلندی می گویند شش ثانیه ورزش و فعالیت بدنی شدید در روز می تواند وضعیت سلامتی افراد سالمند را کاملا دگرگون کند.
به گزارش مجله پزشکی مادر به نقل از بی بی سی یک پژوهش نمونه در مورد ۱۲ فرد بازنشسته نشان داده است که زمان بسیار کوتاهی از فعالیت جسمی شدید، فشار خون را در این افراد کاهش داده و در طولانی مدت سلامت عمومی و تحرک جسمی آنها را به شکل محسوسی بهبود بخشیده است.

چگونه از عضلات خود در طول زمان محافظت کنیم؟

بخواهیم یا نخواهیم، همه ما بعد از 30 سالگی، سالانه یک درصد از عضلات خود را از دست می دهیم. برای همین است که رژیم غذایی شما پس از 30 سالگی، هر 10 سال یکبار ، باید تغییر کند.

اگرچه ممکن است نخوردن صبحانه، خوردن فست فود و بی تحرکی در سالهای 20 تا 30 و در کوتاه مدت تاثیر بدی نداشته باشند اما در بلند مدت اثرات خود را نشان می دهند. 30 سالگی بهترین زمان برای تنظیم و رعایت یک برنامه غذایی مقوی است. بدنتان بعد ها از شما تشکر خواهد کرد.

ورزش‌های مقاومتی برای سالمندان

  1. پیش از شروع برنامه ورزشی، متعاقب ورزش‌های انعطاف‌پذیری (كششی)، فعالیت‌های گرم كردن را انجام دهید.

 2. برای به دست آوردن آمادگی جسمانی برای كل بدن ورزش‌های دینامیكی را انجام دهید كه گروه‌های عضلانی بزرگ را در بدن هدف قرار می‌دهند. در بدن تقریبا 8 تا 10 گروه عمده عضلانی در اندام فوقانی، ‌تحتانی و تنه وجود دارند.

فعالیت بدنی و افراد مسن

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

برای مردم در تمام سنین فعالیت بدنی باعث بهبود کیفیت زندگی به طرق مختلف می شود.فواید جسمی شامل بهبود و افزایش تعادل،قدرت،هماهنگی،انعطاف پذیری و تحمل میباشد. فعالیت بدنی باعث بهبود بهداشت روانی،تنظیم حرکتی و عملکرد تشخیص نیز میشود.

شیوه زندگی فعال باعث میشود افراد مسن دوستان جدیدی پیدا کنند.در شبکه اجتماع باقی بمانند و با سایر مردم در سنین مختلف تعادل داشته باشند و انعطاف پذیری،تعادل و قدرت عضلانی را بهبود می بخشد که میتواند از افتادن جلوگیری کند که علت عمده ناتوانی در افراد مسن میباشد.مشخص شده که شیوع بیماریهای روحی و روانی در افرادی که از نظر جسمی فعال هستند کمتر است.