رئیس گروه مراکز روزانه توانبخشی سازمان بهزیستی کشورخبر از راه اندازی مراکز مراقبت موقت کودکان مبتلا به اوتیسم داد و گفت: در سال گذشته این مراکز در دو استان گیلان و خراسان رضوی راه اندازی شده بود و امسال قرار است در سراسر کشور عملیاتی می شود.

                                                                                          

آقای دکتر میرزایی یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رابطه با کاهش مرگ و میر بر اثر سرطان پستان در ایران، گفت: موارد فوتی بر اثر بیماری سرطان پستان در 20 سال گذشته در کشور حدود 20  درصد کاهش یافته است.

                                                                                   

با توجه به خودکفایی در راستای تولید بسیاری از داروها و تولید دارو‌های مشابه خارجی،  با کبود دارو‌های کمیاب روبرو هستیم. خودکفایی در تولید دارو و رقابت با نوع خارجی آن ادعایی است که در طی سال‌های اخیر بسیاری از مسئولان سازمان غذا و دارو را به پای میز مباحثه کشانده است، اما همچنان ضمانت اجرایی برای حمایت از دارو‌های تولید داخلی وجود ندارد و پزشکان هم با تجویز نوع خارجی دارو‌ها مهر تأییدی بر اطمینان واعتماد بیشتر به دارو‌های وارداتی خارجی واثر بخشی آن می‌زنند. بر خلاف اینکه که تجویز داروی خارجی از جانب پزشکان داخلی منع قانونی دارد اما در شرایط فعلی برای ایجاد اطمینان در مردم به دارو‌های داخلی باید از پزشکان معالج آغاز شود.

آهسته راه رفتن می تواند یکی از نشانه های آلزایمر باشد

 آهسته راه رفتن می تواند یکی از نشانه های آلزایمر باشد

 مطالعات محققان نشان می دهد که آهسته راه رفتن افراد سالمند می تواند یکی از اولین نشانه های شروع آلزایمر باشد.

اهدای جایزه آینده آلمان به پروفسور ایرانی

اهدای جایزه آینده آلمان به پروفسور ایرانی

 

رئیس جمهوری آلمان درمراسمی که در برلین برگزار شد، جایزه آینده آلمان در سال 2015 را به پروفسور اردشیر غفرانی پزشک فوق تخصص ریه اهدا کرد.

گیاه خواری در طولانی مدت به شما آسیب میزند

یک متخصص تغذیه، التهاب روده، پوکی استخوان و کم خونی را بخشی از عوارض رژیم گیاه‌خواری در طولانی مدت عنوان کرد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه انسان موجودی همه چیزخوار است، گفت: دستگاه گوارش انسان طوری آفریده شده که قادر است از تمام مواد خوراکی اطراف خود استفاده کند.

چرا جوانان زیر بار ازدواج نمیروند؟

چندي پيش خبري مبني بر ثبت 19 طلاق در هر ساعت در كشور روي خروجي پايگاه‌هاي اطلاع‌رساني قرار گرفت. اين در حالي است كه وضعيت ازدواج و طلاق در جامعه از نوسان مطلوبي برخوردار نيست.

به گزارش مجله پزشکی مادر به نقل از سلامت نیوز، امان ‌ا... قرايي‌مقدم،جامعه شناس در روزنامه آرمان نوشت :در اينكه با افزايش نرخ طلاق و كاهش ازدواج روبه‌رو هستيم، عوامل مختلفي دخيل است. براي مثال دانشگاه را مي‌توان از عوامل به تاخير انداختن ازدواج در ميان جوانان برشمرد، آن هم به اين دليل كه اتمام دانشگاه چهار سال طول مي‌كشد و اين مدت را مي‌توان به عنوان زمان طلايي براي باروري و تشكيل زندگي يك جوان در نظر گرفت. ديگر عامل، اشتغال و يافتن شغل مناسب است.

بیماری های پاییزی در کمین اند!

ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا از طریق چشم ها، بینی و دهان به بدن شما منتقل می شوند، لمس صورت یکی از راه های اصلی در انتقال ویروس است.

به گزارش مجله پزشکی مادر به نقل از سایت سیمرغ، با آغاز فصل پاییز باید مراقب بیماری های شایع این فصل از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا باشید. پیشگیری از این بیماری ها مهم ترین اقدام برای حفظ سلامتی در فصول سرد سال به شمار می رود.

توصیه‌هایی به مردم برای شیوع تب مالت

عضو کمیته تخصصی بهداشت دام و موادغذایی سازمان نظام دامپزشکی گفت: مصرف کنندگان محصولات شیر،پنیر، کره و حتی ماست غیر پاستوریزه از بیماری تب مالت بیماری‌های سل دستگاه گوارش، تب کیو ،سالمونلا و ... در امان نیستند.


نیره پیروز بخت اخیرا در جمع خبرنگاران اعلام کرده است :"آمادگی لازم برای همکاری با وزارت بهداشت ، وزارت جهاد و سازمان حمایت مصرف کنندگان برای جلوگیری از عرضه لبنایت سنتی در بازار را دارد".

به گزارش مجله پزشکی مادر به نقل از تسنیم، وی همچنین بیان داشته است که عرضه شیر و محصولات لبنی باید ساماندهی شود تا از بیماری هایی مانند تب مالت و دیگر آلودگی های میکروبی جلوگیری شود.

بنا براین گزارش اما هنوز چند روز از این سخنان نگذشته بود که اظهارات تایید نشده‌ای در خصوص ادامه فعالیت لبنیات فروشان سنتی در کشور به گوش رسید و مطرح شد وزارت بهداشت طرح خود کنترلی لبنیات فروشان را آغاز کرده است. 

عضو کمیته تخصصی بهداشت دام و موادغذایی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: مصرف لبنیات سنتی و غیر پاستوریزه با وجود اینکه از نظر بهداشتی مورد تایید نیست اما با زرق و برقی که ایجاد کرده اند به سرعت در شهر‌های بزرگ در حال توسعه هستند.

آراسب دباغ مقدم افزود: تب مالت علاوه بر جوامع شهری خود روستائیان و عشایر را نیز درگیر می‌کند به طوری که مصرف کنندگان محصولات شیر،پنیر، کره و حتی ماست غیر پاستوریزه از بیماری تب مالت درامان نیستند.

وی‌خاطرنشان‌کرد: افرادی که با دام سرو کار دارند نظیردامپزشکان، واکسیناتور‌ها و دامدارن از این بیماری مصون نیستند .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: از طرفی نیز تب مالت تنها بیماری نیست که از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه یا سنتی ایجاد می شود به طوری که بیماری‌های سل دستگاه گوارش، تب کیو و سالمونلا و ... نیز از جمله این موارد است.

وی تصریح کرد:مصرف لبنیات غیر پاستوریزه در هیچ کجای دنیا حتی کشور‌هایی که دامداری های صنعتی دارند توصیه نمی شود. در کشور‌های محدودی نظیر آمریکا استفاده از لبنیات سنتی مجاز است اما در کشور ما که حدود 50 درصد دامداری‌ها سنتی هستند قابل قبول نیست.

این مقام مسئول در پاسخ یه این سوال که آیا جوشاندن شیرباعث از بین رفتن آلودگی های آن می شود یا خیر گفت: جوشاندن شیر درمنزل آلودگی ها را از بین می برد اما حرارت مستقیم بر شیر بسیاری از مواد مغذی آن را از دست می‌دهد.

وی یاد آورشد: در صورتی که شیر آلودگی داشته باشد محیط آشپرخانه و یخجال را آلوده می‌کند و یک قطره آن نیز می تواند خود عامل بیماری زا باشد.

دباغ مقدم گفت: مصرف لبنیات سنتی قاعدتا تنها باید در مناطقی استفاده شود که دسترسی به لبنیات پاستوریزه وجود ندارد.

گفتنی است که رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت نیز اخیرا با اشاره به شیوع بیماری تب مالت در برخی از استان‌ها گفت: توصیه قطعی‌ما به مردم این است که فقط و فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند.

مجله پزشکی مادر